Ontwerp wijzigingsplan 'Lage Berkt 2'

Logo Bergeijk

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend:

Inzage

Het ontwerp wijzigingsplan 'Lage Berkt 2' met identificatienummer NL.IMRO.1724.WPUlbe0073-ONTW ligt met ingang van donderdag 18 juni 2020 gedurende zes weken voor iedereen op afspraak ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk.

Het ontwerp wijzigingsplan is digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen (via ‘ropubliceer’, waarbij geen zienswijze digitaal ingediend kunnen worden) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u het ontwerp wijzigingsplan onder meer vinden via het identificatienummer.

Inhoud

Het ontwerp wijzigingsplan 'Lage Berkt 2' voorziet in het herbestemmen van het voormalig agrarisch bedrijf aan de Lage Berkt 2 te Bergeijk naar een bedrijfsbestemming ten behoeve van een hoveniersbedrijf met statische opslag, waarbij de overtollige voormalige agrarische bedrijfsbebouwing wordt gesloopt.

Zienswijzen

Iedereen kan met ingang van donderdag 18 juni 2020 gedurende zes weken schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze op het ontwerp wijzigingsplan kenbaar maken bij het college van de gemeente Bergeijk, postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk. Voor het geven van een mondelinge zienswijze en voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met mevrouw K. Steijvers op het telefoonnummer 0497-551455. Van een mondelinge zienswijze zal een verslag worden gemaakt.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

H.A.J. Loos

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven