\ Onderwerp: Voorontwerp-bestemmingsplan Landgoed Kasteel Puth e.o. te Voerendaal

Logo Voerendaal

\ Toelichting

Burgemeester en wethouders van Voerendaal maken bekend dat met ingang van 18 juni 2020 gedurende 6 weken het voorontwerp van het bestemmingsplan “Landgoed Kasteel Puth e.o. te Voerendaal” voor een ieder ter inzage ligt. Het bestemmingsplan kan worden ingezien bij het Klantcontactcentrum van de gemeente aan het Raadhuisplein 1 te Voerendaal.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de herontwikkeling en herbestemmen van diverse deelgebieden. Het betreft het gebouwencomplex kasteelhoeve Puth (Steinweg 1-3), de

gronden behorende tot Steinweg 2, de bebouwing aan de Molenbeekstraat 25 en de omliggende agrarische gronden, Hoensweg 17 en daarbij behorend perceel, de woning Hoensweg 12 en de woning Steinweg 5a. Ook gronden waar in planologisch-juridische zin geen wijzigingen worden doorgevoerd maar wel onderdeel uitmaken van het landgoed vormen onderdeel van voorliggend bestemmingsplan.

\ Inspraakreactie

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan eenieder overeenkomstig het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een schriftelijke of mondelinge inspraakreactie met betrekking tot voorontwerp-bestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Voerendaal, Postbus 23000, 6367 ZG Voerendaal. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer M.J.J. Mevis bereikbaar per e-mail via info@voerendaal.nl of telefonisch via 045 - 5753399.

 

Voerendaal, 17 juni 2020

Burgemeester en wethouders gemeente Voerendaal

Naar boven