Ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een loods en het plaatsen van een overkapping en geluidsscherm op het adres Ommerenwal 2 in Ommeren.

Logo Buren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Buren maken bekend dat zij een vergunning willen geven voor het bouwen van een loods en het plaatsen van een overkapping en geluidsscherm op het adres Ommerenwal 2 in Ommeren.

De vergunning wordt gegeven voor:

  • 1.

    Bouwen (Art. 2.1 lid 1a Wabo).

  • 2.

    Aanleggen (Art. 2.1 lid 1b Wabo).

  • 3.

    Handelen in strijd met regels RO (Art. 2.1 lid 1c Wabo).

  • 4.

    Kappen (Art. 2.2 lid 1g Wabo).

Wilt u de ontwerpbeslissing bekijken?

U kunt de aanvraag om een vergunning en onze ontwerpbeslissing te bekijken van donderdag 18 juni 2020 tot en met woensdag 29 juli 2020. Wilt u het ontwerpbesluit, inzien? Bel ons op voor het maken van een afspraak.

Bent u het niet eens met de ontwerpbeslissing?

Bent u het niet eens met onze ontwerpbeslissing? Dan kunt u ons een brief sturen waarin u schrijft dat u het niet met de ontwerpbeslissing eens bent. Of u kunt ons hierover bellen. Zo’n brief of telefoongesprek heet een zienswijze. In de zienswijze moet u aangeven waarom u het niet met de ontwerpbeslissing eens bent. Ook moet u aangeven met welke onderdelen van de ontwerpbeslissing u het niet eens bent.

U kunt uw zienswijze geven van donderdag 18 juni 2020 tot en met woensdag 29 juli 2020.

  • 1.

    Wilt u uw zienswijze schriftelijk geven? Stuur uw brief dan naar gemeente Buren, Postbus 23, 4020 BA Maurik.

  • 2.

    Wilt u uw zienswijze telefonisch geven? Bel dan naar Omgevingsdienst Rivierenland, telefoonnummer 0344 – 579 314. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Wilt u naar de rechter gaan?

Bent u van plan om aan de rechter een oordeel te vragen over de definitieve beslissing? Dat kan alleen als u een zienswijze heeft gegeven en als u belanghebbende bent.

Maurik, 17 juni 2020

Naar boven