Ontwerpbestemmingsplan ‘2e partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied Teylingen’ ter inzage

Logo Teylingen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘2e partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied Teylingen’, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud plan

Op 19 december 2019 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan 'Buitengebied Teylingen, 1e herziening' vastgesteld. Gebleken is dat de regel over het aantal toegestane vrijstaande bijgebouwen bij recreatieverblijven onduidelijk is. De redactie van deze regel laat daarmee ruimte voor interpretatie van deze regel voor de bouw van meer dan één bijgebouw bij een recreatieverblijf. Dit is niet de bedoeling. De juiste toepassing is dat per recreatieverblijf maximaal één bijgebouw is toegestaan. Door middel van deze partiële herziening wordt de betreffende regel uit het geldende berstemmingsplan aangepast.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘2e partiële herziening Buitengebied Teylingen’, ligt vanaf donderdag 18 juni tot en met woensdag 29 juli 2020 in het Gemeentekantoor bij de balie van Vergunningen, Wilhelminalaan 25 in Sassenheim ter inzage.

We werken vanwege de coronamaatregelen op dit moment alleen op afspraak. Wilt u langskomen om het ontwerpbestemmingsplan in te zien, dan kunt u telefonisch een afspraak maken met Lindy van der Klaauw van domein Ruimtelijke ontwikkeling, via 14 0252.

De digitale versie van dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op www.teylingen.nl vindt u een link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan (via “Inwoners en ondernemen” > “Bouwen en wonen” >”Bestemmingsplannen” > “ter inzage’”>“ Teylingen” > “Ontwerpbestemmingsplan 2e partiële herziening Buitengebied Teylingen”). Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit Ruimtelijke Ordening de digitale versie beslissend.)

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14-0252.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via emailadres: gemeente@teylingen.nl

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Fariq Ishaak of Lindy van der Klaauw van domein Ruimtelijke ontwikkeling via 14 0252 of via de email: f.ishaak@hltsamen.nl en l.vanderklaauw@hltsamen.nl.

 

Naar boven