Vooraankondiging en terinzagelegging voorontwerp bestemmingsplan Dronten – Knooplaan 1 (D4006)

Logo Dronten

 

Het college van Dronten maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij besluiten voorbereiden voor het bestemmingsplan ‘Dronten – Knooplaan 1 (D4006)’. Dit plan ligt op het perceel aan de Knooplaan 1 te Dronten en vervangt op deze locatie het nu geldende bestemmingsplan en maakt de ontwikkeling van een terrein voor outdooractiviteiten mogelijk.

 

Vooraankondiging

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro). Ook is het nog niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

 

Inspraak

Het college van Dronten maakt bekend dat er voor het bestemmingsplan ‘Dronten – Knooplaan 1 (D4006)’ besluiten ter inzage liggen.

De volgende voorontwerp besluiten liggen ter inzage:

Voorontwerp bestemmingsplan "Dronten – Knooplaan 1 (D4006)" op grond van de Wet ruimtelijke ordening;

 

U kunt de stukken inzien van 18 juni 2020 tot aan publicatie van het bestemmingsplan bij/op:

 

Tijdens de inzageperiode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan het college van Dronten, t.a.v. team Gebiedsontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen inspraakreactie per email indienen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met dhr. Joost Verplak via het telefoonnummer 14 0321.

 

Dronten, 17 juni 2020.

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

 

Vooraankondiging

Inspraak

Naar boven