Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, deelplan Koekangerveldweg ten zuiden van N375’

Logo De Wolden

 

Burgemeester en wethouders van De Wolden leggen het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, deelplan Koekangerveldweg ten zuiden van N375” ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

 

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan betreft een planologische regeling dat voorziet in de uitruil van de bestemming natuur met agrarisch om de aanleg van een fietspad mogelijk te maken. Het plangebied is gelegen in het buitengebied van de gemeente de Wolden ten zuiden van de N375 en ten oosten van de Koekangerveldweg. De percelen zijn kadastraal bekend als de Wijk, sectie K, nummer 630 en de Wijk, sectie K, nummer 631.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 18 juni 2020 tot en met 29 juli 2020 ter inzage. Inzien kan via:

 

  • 1.

    Online op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.1690.BP00464-0301), of op de gemeentelijke website: dewolden.nl /bestemmingsplan. Bij vragen kunt u contact opnemen met Tomas Post via telefoonnummer 06 36183445

  • 2.

    Bij de gemeentewinkel, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Gedurende de maatregelen vanwege het coronavirus zijn de gemeentelijke gebouwen beperkt toegankelijk en wordt u verzocht om een afspraak te maken, mocht het noodzakelijk voor u zijn om bij de balie de stukken in te zien. Hiervoor belt u 14 0528.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunt u uw zienswijze over dit ontwerpplan bij de gemeenteraad indienen. Dit kan schriftelijk via Postbus 20, 7921 GD, Zuidwolde. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met de heer Tomas Post via telefoonnummer 06 36183445. Wij maken ingediende zienswijzen openbaar. Wanneer u vindt dat uw zienswijze of een deel daarvan niet openbaar mag worden gemaakt, dan zullen wij die informatie vertrouwelijk behandelen als hierop de weigeringsgronden van de Wet openbaarheid van bestuur van toepassing zijn.

Naar boven