Ontwerpbestemmingsplan een beeldkwaliteitsplan Landgoed De Grote Wiede

Logo Nunspeet

Met ingang van woensdag 17 juni 2020 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage:

  • 1.

    het ontwerp van het bestemmingsplan “Landgoed De Grote Wiede”.

  • 2.

    het ontwerp van het beeldkwaliteitsplan “Landgoed De Grote Wiede”

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0302.BP01180-ow01. Het ontwerp van het beeldkwaliteitsplan kunt u daarbij ook raadplegen. Deze is als bijlage 2 bij de regels opgenomen.

 

Genoemd bestemmingsplan beoogt te voorzien in het ontwikkelen van een landgoed op de locatie Rijnvis 46. Het landgoed omvat een woonzorggebouw, zorgwoningen en een beheerderswoning. Het beeldkwaliteitsplan beoogt te voorzien in een passend welstandskader.

 

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de gemeente Nunspeet via telefoonnummer (0341) 25 99 11.

Naar boven