Gemeente Alkmaar - toepassing coördinatieregeling - ontwerpbeschikkingen uitgebreide voorbereidingsprocedure - Kooimeerlaan 17, Alkmaar

Logo Alkmaar

Wro/WABO

Kennisgeving toepassing coördinatieregeling Kooimeerlaan 17 en

Ontwerpbeschikkingen uitgebreide voorbereidingsprocedure Kooimeerlaan 17, Alkmaar

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat de gemeenteraad van Alkmaar op 28 mei 2020 heeft besloten de coördinatieregeling, zoals bedoeld in artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening, van toepassing te verklaren voor de transformatie van het winkelpand aan de Kooimeerlaan 17 tot een woongebouw met 58 appartementen.

Met de toepassing van de coördinatieregeling van artikel 3.30 van de Wro kunnen de voorbereiding, bekendmaking en vaststelling van samenhangende vergunningen en procedures worden gebundeld. Dit heeft tot gevolg dat er slechts één gecombineerde procedure wordt doorlopen. Tevens vindt bundeling van rechtsbescherming plaats zodat belanghebbenden slechts tegen één besluit rechtsmiddelen hoeven aan te wenden.

Teven maken zij bekend dat zij voornemens zijn medewerking te verlenen aan de aanvraag omgevingsvergunning voor transformatie van het winkelpand aan de Kooimeerlaan 17 tot 58 appartementen en hiertoe gedurende zes weken:

  • Het ontwerpbesluit tot vaststellen van hogere waarden ter inzage te leggen;

  • De ontwerpvergunning voor transformatie van het pand ter inzage te leggen

Datum einde zienswijzentermijn: 30 juli 2020

Zienswijzen

De ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken zijn van af 18 juni 2020 tot 30 juli digitaal raadpleegbaar via (https://www.alkmaar.nl/bestuur-en-organisatie/bekendmakingen-en-regelgeving/ontwerpomgevingsvergunningkooimeerlaan17).

U kunt de stukken eventueel ook op afspraak op het Stadskantoor komen inzien. Wilt u langskomen? Maak een afspraak.

Belanghebbenden kunnen gedurende deze termijn mondeling of schriftelijk eventuele zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 53, 1800 BC Alkmaar. Eventuele zienswijzen dienen uiterlijk op de hierboven genoemde datum einde zienswijzentermijn te zijn ingediend.

 

Naar boven