Bekendmaking ontwerp-besluit omgevingsvergunning Kaardenbekerweg 25, Klimmen

Logo Voerendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend dat ten behoeve van het plan:

Kaardenbekerweg 25, 6343 RE te Klimmen: voor het realiseren van een paddock met omheining, het omzetten van een B&B in een vakantiewoning, het realiseren van een 2e vakantiewoning en het wijzigen van de terreininrichting (zaak 55825), het ontwerp-besluit tot verlening van een omgevingsvergunning ter inzage is gelegd.

\ Inzage

Het ontwerp-besluit ligt met ingang van de dag na bekendmaking gedurende 6 weken tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum van de gemeente Voerendaal, Raadhuisplein 1.

 

U kunt de stukken ook inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft het volgende identificatienummer: NL.IMRO.0986.Kaardenbekerweg25-ON01.

\ Zienswijze

U kunt tijdens de 6 weken dat het ontwerp-besluit ter inzage ligt schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp-besluit indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 23000, 6367 ZG Voerendaal. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met Felice Lambriks van de afdeling Omgevingsontwikkeling van de gemeente Voerendaal via telefoonnr. 045-5753399.

Naar boven