Vastgesteld wijzigingsplan ‘Mutaties gemeente Haaren 2019’

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

het vastgestelde wijzigingsplan ‘Mutaties gemeente Haaren 2019’ met identificatienr. NL.IMRO.0788.WP20BGmutaties2019-VA01 ter inzage ligt.

Dit wijzigingsplan heeft als doel de verbeelding van het bestemmingsplan Buitengebied aan te passen. Dit betreft:

  • 1.

    Gijzelsestraat 3 Helvoirt: huidige vorm bouwvlak komt niet overeen met de bestaande/vergunde situatie en verkeersbestemming wijkt af van feitelijke vergunde situatie;

  • 2.

    Hollenhoekweg 1 en 3 Haaren: verdeling woonbestemming wijkt af van feitelijke vergunde situatie.

  • 3.

    langs Essche Stroom, direct ten noorden van de Haarenseweg: bestemming water komt niet overeen met de feitelijk vergunde situatie en de hier vergunde en gerealiseerde natuur heeft nog niet de bestemming natuur.

Inzien stukken

Het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 18 juni 2020 gedurende zes weken (tot en met woensdag 29 juli 2020) ter inzage. De stukken zijn tijdens de openingstijden in te zien aan de balie van de Gemeentewinkel. Om deze documenten in te zien moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411- 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Verhuizen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” zo komt u bij het wijzigingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP20BGmutaties2019-VA01.

Beroep

Belanghebbenden, die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij binnen de daarvoor geldende termijn geen zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt, kunnen tijdens de termijn van ter inzage ligging beroep instellen.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Zij die beroep instellen kunnen tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit en daarmee het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Haaren, 17 juni 2020

Burgemeester en wethouders van Haaren

 

Naar boven