Ontwerpwijzigingsplan ‘Uitbreiding bedrijventerrein Spoorlanden, 1e wijziging Manenbergring 1’

Logo Kampen

Het college heeft het ontwerpwijzigingsplan ‘Uitbreiding bedrijventerrein Spoorlanden, 1e wijziging Manenbergring 1’ vrijgegeven voor terinzagelegging.

Wijzigingsplan

De wijziging houdt in dat de bestemming van het perceel, noordwestelijk gelegen op het nieuwe bedrijventerrein, nabij het verkeersplein, wordt gewijzigd van Bedrijventerrein naar Bedrijf-verkooppunt voor motorbrandstoffen. Verkoop van LPG is niet toegestaan. Het voornemen voldoet aan de gestelde afwegingskaders.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van woensdag 17 juni tot en met dinsdag 28 juli 2020 tijdens openingstijden ter inzage in het stadhuis. Het plan is ook beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991252-OW01.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het ontwerpuitwerkingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Kampen. U kunt uw zienswijze sturen naar Postbus 5009, 8260 GA Kampen.

Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de afdeling Fysieke leefomgeving, telefoonnummer 14 038.

 

Naar boven