Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning uitgebreide procedure voor uitbreiding kampeerterrein met 5 kampeerplaatsen, Gasthuis 1, 6268 NN Bemelen

Logo Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken bekend dat de volgende ontwerpbeschikking ter inzage ligt voor het verlenen van een omgevingsvergunning voor:

het uitbreiden van het kampeerterrein met vijf kampeerplaatsen op het perceel, gelegen aan Gasthuis 1 6268 NN Bemelen. De aanvraag betreft mede het verzoek tot afwijking bestemmingsplan middels artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3° van de Wabo. Hiervoor dient de uitgebreide procedure te worden gevolgd.

De ontwerpbeschikking ligt op grond van paragraaf 3.4 van de Wabo vanaf donderdag 18 juni 2020 t/m woensdag 29 juli 2020 ter inzage.

Tijdens de termijn van zes weken na publicatiedatum kunnen door belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingediend. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders. Een zienswijze kan niet worden ingediend langs elektronische weg (e-mail, sms, etc.), behalve per telefax 043 458 8400.

Alle stukken liggen, ingaande van de dag na publicatiedatum, in het gemeentehuis ter inzage. Voor inzage en nadere informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043 458 8488.

In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus kunnen we u de stukken digitaal aanbieden. Neem hiervoor contact op met het KlantContactCentrum.

Tevens is de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nlmet planid: NL.IMRO.1903.OMGBUI1060-ON01.

Eijsden-Margraten, 17 juni 2020

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten

De secretaris, Mari-An Gerits

De burgemeester, Dieudonné Akkermans

Naar boven