Rectificatie - Gemeente Scherpenzeel - ontwerp-bestemmingsplan - bouw vrijstaande woning achter bestaande woning - Hopeseweg 10, Scherpenzeel

Logo Scherpenzeel

[Deze bekendmaking betreft een rectificatie omdat de vorige publicatie een foutieve hyperlink naar ruimtelijkeplannen.nl bevat. De oorspronkelijke bekendmaking is op 09-06-2020 bekendgemaakt, beschikbaar via de Staatscourant 2020, 31789]

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend, dat het bestemmingsplan Hopeseweg 10 als ontwerp ter inzage ligt.

Doel van dit plan

Dit bestemmingsplan maakt de functieverandering mogelijk van agrarisch bedrijf naar wonen op het perceel Hopeseweg 10. Door sloop van agrarische bedrijfsgebouwen en de aanleg van een groene landschappelijke inpassing ontstaat de mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning achter de bestaande woning Hopeseweg 10. Het bestemmingsplan regelt de bestemmingen binnen het plangebied en legt de bouw- en gebruiksregels van de betreffende grond vast.

U kunt het plan inzien

Het bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0279.BP2020Hopeseweg 10-ow01 ligt met ingang van 10 juni 2020 gedurende 6 weken ter inzage. Vanwege de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus, kunt u alleen voor noodzakelijke zaken terecht in het gemeentehuis. Daarom wordt de voorkeur gegeven aan digitale inzage via www.ruimtelijkeplannen.nl:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0279.BP2020Hopeseweg10-ow01

Geeft u er toch voorkeur aan om de papieren versie in te zien, dan kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte & Groen via onderstaand telefoonnummer.

Hoe kunt u reageren

U kunt mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, uw zienswijze kenbaar maken. Dit kan zo lang de plannen ter inzage liggen (dus tot en met 21 juli 2020). Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar gemeenteraad van Scherpenzeel, postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel. Voor uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte & Groen via telefoonnummer (033) 277 23 24. Zienswijzen kunnen leiden tot aanpassing (van onderdelen) van het plan.

Naar boven