Bestemmingsplan Dorpsstraat 25 Melick

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 4 juni 2020 het bestemmingsplan ‘Dorpsstraat 25 Melick’ heeft vastgesteld.

Het plan

Het bestemmingsplan voorziet in de herbestemming en inpandige verbouwing van de bestaande agrarische hoofdbebouwing aan de Dorpsstraat 25 in Melick naar zes zelfstandige wooneenheden voor één-en/of tweepersoonshuishoudens. Deze locatie is kadastraal bekend als gemeente Melick, sectie E, nummer 6608.

Inzage en raadplegen

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf 17 juni 2020 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken staan ook op www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPMLK2019DORPSST25-VG01.

In het kader van de corona-richtlijnen is er een aangepaste procedure voor het inzien van stukken: hiervoor stuurt u een e-mail naar postregistratie@roerdalen.nl met daarin het verzoek om de betreffende stukken te mogen ontvangen ter inzage. Deze worden dan per e-mail aan u toegezonden. Beschikt u niet over de mogelijkheid om stukken digitaal te ontvangen? U kunt dan telefonisch een afspraak maken om het plan bij het Servicepunt Roerdalen in te zien. Hiervoor kunt u contact opnemen met Guusje Vosbeek van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888.

Gedurende de termijn van inzage staat voor belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen hebben kenbaar gemaakt of kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, beroep open bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de beroepstermijn.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Guusje Vosbeek van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888.

Naar boven