Vastgesteld bestemmingsplan ‘Schoonebeek, Norbruislaan 1’

Logo Emmen

 

De gemeenteraad van Emmen heeft op 28 mei 2020 het bestemmingsplan ‘Schoonebeek, Norbruislaan 1’ met planidentificatienummer ‘NL.IMRO.0114.2019023-B701’vastgesteld. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken van 17 juni 2020 tot en met 28 juli 2020 bekijken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan ook digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een kapschuurwoning op het perceel Norbruislaan 1 in Schoonebeek.

 

Beroep

Van 17 juni 2020 tot en met 28 juli 2020 kan beroep worden ingesteld door de volgende belanghebbenden:

  • Als u op tijd een zienswijze heeft opgestuurd tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • Als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet op tijd een zienswijze kon opsturen tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • Als u in beroep gaat tegen de eventuele wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht op het moment van vaststellen van het bestemmingsplan.

 

Het beroepschrift stuurt u aan: Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Voor meer informatie over hoe u een beroepschrift opstuurt, gaat u naar de website www.raadvanstate.nl.

 

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking op 29 juli 2020. Als u beroep instelt heeft dit geen schorsende werking. U kunt daarom de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State naast uw beroep verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Indien dit verzoek binnen bovengenoemde termijn is ingediend, dan treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking dan voordat op het verzoek om een voorlopige voorziening is beslist.

 

Emmen, 16 juni 2020

burgemeester en wethouders van Emmen

Naar boven