Bekendmaking ontwerp omgevingsvergunning (Vuronger)

Logo Bunschoten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Naast Vuronger 1; afwijken van de gebruiksbestemming “groen” t.b.v. de gebruiksbestemming “wonen”, waarbij afgeweken wordt van het bestemmingsplan

Bovengenoemde aanvraag, het ontwerpbesluit, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 juni 2020 voor een periode van 6 weken tot en met woensdag 22 juli 2020 ter inzage bij de balie van het team Omgevingsontwikkeling in het gemeentehuis van Bunschoten, Stadsspui 1. Tevens zijn de stukken digitaal beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer: NL.IMRO.0313.PBUV2018276-0201

Gedurende deze termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders en omtrent de ontwerpverklaring van geen bedenkingen bij de gemeenteraad, postbus 200, 3750 GE in Bunschoten. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met een medewerker van het team Omgevingsontwikkeling.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Bunschoten, 10 juni 2020

Naar boven