Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag voor het brandveilig gebruiken van een zorgcentrum - Pulvertorenstraat 1 in Leek

Logo Westerkwartier

Kennisgeving ontwerp besluit op aanvraag voor het brandveilig gebruiken van een zorgcentrum – Pulvertorenstraat 1 in Leek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier maken bekend dat zij voornemens zijn de omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruiken van een zorgcentrum te verlenen.

Inhoud van het plan

De aanvraag betreft het brandveilig gebruiken van een zorgcentrum op het perceel Pulvertorenstraat 1 in Leek.

Ter inzage

De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt vanaf10 juni 2020 gedurende zes weken tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC), locatie Zuidhorn.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet worden voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier, Postbus 100, 9350 AC Leek.

Voor inlichtingen of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het KCC (tel. 14 0594).

Naar boven