Gemeente Nijkerk - Ontwerp, uitwerkingsplan Doornsteeg 2e fase, 2e uitwerking, De Beektuinen

Logo Nijkerk

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpuitwerkingsplan Doornsteeg fase 2, 2e uitwerking, De Beektuinen ter inzage komt te liggen. Het plangebied grenst direct aan de 1e fase van de nieuwe woonwijk Doornsteeg in Nijkerk. Het deelgebied betreft 51 woningen.

Inzage

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt met ingang van donderdag 11 juni 2020, gedurende zes weken ter inzage. Het plan is in te zien in het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend na telefonische afspraak via telefoonnummer 14 033.

Daarnaast is het uitwerkingsplan digitaal te raadplegen via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0267.BP0162-0001. Via www.nijkerk.eu (Ruimtelijke plannen) is het ontwerpuitwerkingsplan eveneens te raadplegen.

 

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het plan ter inzage ligt kan een ieder naar keuze online (wat de voorkeur heeft) schriftelijk of mondeling een zienswijze bij het College van burgemeester en wethouders naar voren brengen. Op de website van de gemeente Nijkerk vindt u een online formulier onder de publicatie van het uitwerkingsplan. Schriftelijke zienswijzen dient men te richten aan het College van burgemeester en wethouders van de Gemeente Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk. Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondelinge zienswijzen in te brengen kan tijdens werkdagen contact opnemen met het team Planvorming via 14 033.

 

Stukken inzien tijdens coronacrisis

Gedurende de coronacrisis is het gemeentehuis alleen geopend voor spoedgevallen. Het loket in Hoevelaken is gesloten. Indien u het ontwerp uitwerkingsplan in wilt komen zien in het gemeentehuis is dit bij uitzondering mogelijk. U kunt telefonisch of via mail een zienswijze indienen bij het Loket Bouwen, wonen en vergunningen. Mocht dit voor u niet mogelijk blijken dan kunt u via het telefoonnummer 14 033 een afspraak maken om op een geschikt moment in het stadhuis langs te komen, in overleg met de medewerker van het Loket Bouwen, wonen en vergunningen.

 

Nijkerk, 10 juni 2020

Naar boven