Rectificatie: ontwerp-bestemmingsplan ‘Vreeburglaan’ ter inzage

Logo Wassenaar

Omdat in eerste instantie het plan abusievelijk niet voor 100% volledig ter inzage is gelegd (bijlagen ontbraken), wordt de periode van terinzagelegging met 1 week verschoven: nu van donderdag 11 juni tot en met woensdag 22 juli 2020.

Het college van burgemeester en wethouders van Wassenaar heeft ingestemd met het ontwerp-bestemmingsplan ‘Vreeburglaan’, met plannummer NL.IMRO.0629.BPVreeburglaan-ON01. Dit bestemmingsplan maakt de bouw van vier woningen mogelijk op de locatie Vreeburglaan/Kloosterland (voormalige vestigingsplek van ‘Doeland’). Het bouwvlak dat in de nu geldende beheersverordening, ‘Centrum’, vastgesteld in 2017, is opgenomen op het achterterrein achter Kerkstraat 24, is verwijderd in bestemmingsplan ‘Vreeburglaan’.

Terinzagelegging

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Vreeburglaan’ ligt gedurende zes weken, vanaf donderdag 11 juni tot en met woensdag 22 juli 2020, ter inzage bij het Klantencontactcentrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar. Het plan is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.wassenaar.nl onder inwoners\ wonen en bouwen\ bestemmingsplannen\ overzicht bestemmingsplannen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen op dit ontwerp-bestemmingsplan bij de gemeenteraad van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL Wassenaar. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer via tel. 14070 (toets alleen deze vijf cijfers).

 

Burgemeester en wethouders van Wassenaar,

Wassenaar, 10 juni 2020

Naar boven