Dorpsontwikkelingsvisie van Zuidoostbeemster

Logo Beemster

Burgemeester en wethouders van Beemster maken het volgende bekend:

De gemeenteraad van Beemster heeft op 2 juni 2020 besloten de Dorpsontwikkelingsvisie van Zuidoostbeemster “Dit is Zuidoostbeemster, Dorpsontwikkelingsvisie 2020 – 2040” gewijzigd vast te stellen. Dit betekent dat de Dorpsontwikkelingsvisie is gewijzigd ten opzichte van het concept dat voor inspraak ter visie is gelegd. Wijzigingen zijn aangebracht naar aanleiding van een aantal door de raad aangenomen amendementen.

De Dorpsontwikkelingsvisie is vastgesteld als structuurvisie conform artikel 2.1 van de Wet ruimtelijke ordening. De visie is een strategisch beleidsdocument. In de visie wordt een kader gegeven voor de toekomstige ontwikkelingen in het dorp. De visie brengt belangen, wensen en ambities van het bestuur, inwoners en belanghebbenden bij elkaar.

Tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van de Dorpsontwikkelingsvisie van Zuidoostbeemster is geen bezwaar of beroep mogelijk. Over de conceptvisie zijn inspraakreacties ingediend. De gemeenteraad heeft deze inspraakreacties beoordeeld en betrokken bij de besluitvorming over de vaststelling van de visie.

U kunt de Dorpsontwikkelingsvisie van Zuidoostbeemster vinden op de projectwebsite www.visievanbeemster.nl (Zuidoostbeemster) en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De code van de Dorpsontwikkelingsvisie is NL.IMRO.0370.SVDOVZOB20202040-va01.

 

Naar boven