Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning, West-Vlisterdijk 4a, 2851 ES in Haastrecht

Logo Krimpenerwaard

De gemeente heeft op 11 november 2019 een besluit genomen op de uitgebreide aanvraag met zaaknummer SXO-20172955 voor een omgevingsvergunning voor het plaatsen van een overkapping voor het laden en lossen van vee op locatie West-Vlisterdijk 4a, 2851 ES in Haastrecht. De vergunning is toegekend.

Inzage

De stukken liggen ter inzage in het gemeentekantoor in Stolwijk, Dorpsplein 8.

Het besluit en de bijbehorende stukken kunt u raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder het planidentificatienummer: NL.IMRO.1931.PB1905BG010-VG01.

Voor meer informatie over de procedure, of het maken van een afspraak voor inzage van de stukken, kunt u contact opnemen via info@krimpenerwaard.nl of telefoonnummer 14 0182.

Procedure

De aanvrager en belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dit niet te hebben gedaan, kunnen tegen deze beschikking op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen binnen zes weken na de dag waarop deze ter inzage is gelegd. Dit kan bij de rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Het beroepschrift moet zijn voorzien van een handtekening en in elk geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Het besluit blijft gelden wanneer u een beroepschrift indient. Wanneer u dit wilt voorkomen, kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

U kunt digitaal zowel beroep instellen als een voorlopige voorziening aanvragen bij genoemde rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/Burgers. Daarvoor is een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Op de genoemde website staan de precieze voorwaarden vermeld. Voor de behandeling van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening brengt de rechtbank kosten in rekening.

Naar boven