Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning (Zaaknummer Z/19/150732) Botshol 14 te Abcoude

Logo De Ronde Venen

Publicatie ONTWERP omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

 

 

 

 

Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen zijn voornemens om een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan voor het gebruiken van een agrarische bedrijfswoning als plattelandswoning op het adres Botshol 14 te Abcoude.

 

Voornemen om de volgende activiteit te verlenen:

- Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.12 lid1 onder 3o Wabo)

 

Ontwerp-omgevingsvergunning ligt ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 13 juni 2020 tot en met 24 juli 2020 ter inzage in het gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht. Voor het inzien van de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken kunt u een afspraak maken door te mailen naar omgevingszaken@derondevenen.nl of te bellen met 0297 29 16 16.

U kunt het plan ook bekijken op www.derondevenen.nl.

 

Zienswijze indienen

In de periode dat de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage ligt kan een ieder een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van De Ronde Venen. Deze zienswijze kan naar keuze mondeling of schriftelijk kenbaar worden gemaakt. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de raad van de gemeente De Ronde Venen, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met Myra van Woerden van de afdeling Ruimte. Zij is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tijdens kantooruren bereikbaar via 0297 29 16 16. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven