Rectificatie bekendmaking terinzagelegging ontwerpbesluit hogere grenswaarden bestemmingsplan “Stedelijk gebied, veegplan 2019”

Logo Reusel-De Mierden

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 83 van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde van de hoogst toegelaten geluidsbelasting vast te stellen voor het bestemmingsplan "Stedelijk gebied, veegplan 2019”, locatie Schoolstraat 31 en 33 Reusel. Het ontwerpbesluit ligt met ingang van woensdag 10 juni 2020 gedurende zes weken ter inzage.

Deze bekendmaking komt in plaats van de bekendmaking van vrijdag 5 juni 2020

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en het bijbehorende akoestisch onderzoek liggen in de centrale hal van het gemeentehuis. Actuele openingstijden kunt u zien op www.reuseldemierden.nl. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden zienswijzen bij burgermeester en wethouders naar voren brengen. Dit kan op de volgende manieren:

schriftelijk (geen e-mail): burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden, postbus 11, 5540 AA Reusel;

mondeling: na afspraak met Joep Gobbens, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0497 - 650 020 of via e-mailadres j.gobbens@reuseldemierden.nl. De gemeente maakt een kort verslag van de mondelinge zienswijze.

 

Vragen

Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met Joep Gobbens. U bereikt hem via telefoonnummer 0497 - 650 020 of via e-mail j.gobbens@reuseldemierden.nl. mailto:r.krul@reuseldemierden.nl

 

 

 

Reusel, 5 juni 2020

het college van burgemeester en wethouders,

mr. R.P.B.M. Brekelmans A.J.M.H. van de Ven

Secretaris Burgemeester

Naar boven