Ontwerpomgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen Arnhemsestraatweg 16, Dieren; gemeente Rheden

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het ontwerpbesluit voor de omgevingsvergunning, met de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad, voor de bouw van 3 overkappingen aan de Arnhemsestraatweg 16 te Dieren en de daarbij behorende stukken voor een ieder ter inzage is gelegd.

Inzage stukken

Vanaf donderdag 11 juni tot en met woensdag 22 juli 2020 liggen de stukken voor een ieder ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de Servicebalie in het gemeentehuis te De Steeg.

U kunt het ontwerpbesluit voor de omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u onder het tabblad ‘een plan bekijken’ en vervolgens ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het document kunt oproepen door onder Locatie of Naam de gevraagde gegevens in te vullen. U kunt ook gebruikmaken van het planidentificatienummer NL.IMRO.0275.BPLG45-ON01.

Zienswijzen

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder schriftelijk (geen e-mail) zienswijzen inbrengen, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit dan wel de ontwerpverklaring van geen bedenkingen de zienswijze betrekking heeft.

U wordt verzocht in uw zienswijze duidelijk het zaaknummer 650570 te vermelden.

Ook bestaat de mogelijkheid om binnen dezelfde termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Heeft u vragen of wilt u een mondelinge zienswijze indienen, dan kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar via bpjuristen@rheden.nl of via het algemene telefoonnummer (026) 49 76 911.

 

Naar boven