Ontwerp-Tweede wijzigingsplan ‘Camping Tusken de Marren’ Akkrum ter inzage

Logo Heerenveen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, met toepassing van het bepaalde in artikel 3.6. lid 1, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening, een ontwerp voor het ‘Tweede Wijzigingsplan Camping Tusken de Marren’ in Akkrum met ingang van donderdag 11 juni 2020 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Toelichting

Dit ontwerp-wijzigingsplan heeft betrekking op het agrarisch gebied dat globaal gelegen is ten zuidwesten van het Recreatiepark Tusken de Marren aan de Ljouwerterdyk 63 in Akkrum en grenst aan de Meinesleat. Het ontwerp-wijzigingsplan voorziet in een wijziging van de bestemming ‘Agrarisch’ in de bestemming 'Recreatie - Verblijfsrecreatie' ten behoeve van een uitbreiding van het Recreatiepark Tusken de Marren. Deze uitbreiding betreft de bouw van drie familiewoningen en de aanleg van een voetbal- en volleybalveld en een aantal lig- en parkeerplaatsen.

Ter inzage

digitaal

Het ontwerp-wijzigingsplan kan worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kunt u via de tabbladen ‘plan bekijken’ en ‘plannen zoeken’ het adres invoeren. U kunt ook het plannaam of het plannummer (NL.IMRO.0074.WP2TdmarrenAK-OW01) invoeren.

papieren versie

Het ontwerp-bestemmingsplan kan tevens gedurende de hiervoor genoemde termijn, tijdens openingsuren, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen. In verband met het coronavirus is een bezoek aan het gemeentehuis tot 1 september alleen op afspraak mogelijk. Voor het inzien van de papieren versie kan telefonisch via 14 0513 of via WhatsApp (06) 14 39 95 59 een afspraak worden gemaakt.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Daarmee kan een reactie op het ontwerp-wijzigingsplan bij de gemeente worden ingediend.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze. Een zienswijze kan via www.heerenveen.nl ook digitaal worden ingediend. Dat kan door op de website via ‘contact’, ‘melding maken’ naar de pagina ‘klacht, bezwaar en beroep’ te gaan.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan contact worden opgenomen met de heer Steven Doelman op telefoonnummer 14 0513 (tijdens kantooruren) of per e-mail s.doelman@heerenveen.nl. Het is op dit moment alleen mogelijk om telefonisch een mondelinge zienswijze in te dienen.

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven