ONTWERPBESTEMMINGSPLAN AMMONSLAANTJE NAAST 39 TER VISIE

Logo Wassenaar

Het college van burgemeester en wethouders van Wassenaar heeft het ontwerp bestemmingsplan ‘Ammonslaantje naast 39’ vastgesteld. Het bestemmingsplan legt binnen de ter plekke reeds geldende woonbestemming een bouwvlak neer voor een woning op het perceel aan het Ammonslaantje naast 39.

 

Ter visielegging

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Ammonslaantje naast 39’ ligt gedurende zes weken, vanaf donderdag 11 juni 2020 tot en met woensdag 22 juli 2020 voor een ieder ter inzage bij het Klantencontactcentrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar. Het plan is ook in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. via de plan-ID: NL.IMRO.0629.BPAMMONSLNNST36-ON01 en op de gemeentelijke website www.wassenaar.nl onder inwoners\wonen en bouwen\bestemmingsplannen\overzicht bestemmingsplannen.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen tegen dit ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL Wassenaar. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage legging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer via nummer 14070 (toets alleen deze vijf cijfers).

 

Burgemeester en wethouders van Wassenaar

Wassenaar, 10 juni 2020

Naar boven