Vastgesteld wijzigingsplan Zuidlooërweg 1 te Bathmen

Logo Deventer

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van donderdag 11 juni tot en met donderdag 23 juli 2020 voor eenieder ter inzage ligt:

 

- Het vastgestelde wijzigingsplan “Zuidlooërweg 1”

Inhoud

De agrarische bedrijfswoning aan de Zuidlooërweg 1 te Bathmen wordt aangewezen als plattelandswoning. Hierdoor kan de woning bewoond worden door iemand die geen binding heeft met het bedrijf, zonder dat het bedrijf daardoor in zijn mogelijkheden beperkt wordt.

Om deze ontwikkeling planologisch mogelijk te maken is een wijziging van het bestemmingsplan noodzakelijk. Voorliggend wijzigingsplan voorziet hierin.

 

Het wijzigingsplan “Zuidlooërweg 1” heeft met bijbehorende stukken hebben gedurende zes weken ter inzage gelegen. Binnen deze periode kon eenieder zijn of haar zienswijze indienen. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzien

Het vastgestelde wijzigingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.W040-VG01

 

De digitale bestanden van het wijzigingsplan zijn beschikbaar gesteld op:

• http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.W040-/NL.IMRO.0150.W040-VG01/

 

Het ontwerp wijzigingsplan kunt ook u inzien op:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekscontacten vergunningen, Grote Kerkhof 1

 

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus kan het zijn dat het gemeentehuis alleen op afspraak of gedurende een deel van de dag geopend is. Kijk voor uw bezoek op de website van de gemeente voor de actuele openingstijden en voorwaarden.

Reageren

Het bestemmingsplan ‘’wijzigingsplan “Zuidlooërweg 1’’ ligt van donderdag 11 juni tot en met donderdag 23 juli 2020 ter inzage.

 

Vanaf vrijdag 12 juni 2020 tot en met donderdag 23 juli 2020 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

 

- een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar heeft gemaakt;

- een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar te maken.

 

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Naar boven