Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Herontwikkeling De Peuzelaer

Logo Geertruidenberg

Op 28 mei 2020 stelde de gemeenteraad het bestemmingsplan Herontwikkeling De Peuzelaer gewijzigd vast (art. 3.8 Wro). Dit plan maakt het mogelijk om woningbouwontwikkeling op de locatie van de voormalige basisschool de Peuzelaer te realiseren. Het plangebied ligt aan het Schuttersveld in Geertruidenberg.

 

Besluit hogere grenswaarden geluid

Uit onderzoek blijkt dat het geluidsniveau op de gevels van de beoogde woningen wettelijk te hoog is. Dit is het gevolg van industrieterrein Zuid. Om de woningbouw mogelijk te maken, stelde het college een hogere grenswaarde geluid vast.

 

Plan inzien

U kunt het plan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken van donderdag 11 juni tot 23 juli 2020 inzien in de Gemeentewinkel, op www.ruimtelijkeplannen.nl en http://0779.ropubliceer.nl.

 

Beroep indienen

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tegen de gewijzigde onderdelen tijdens de inzagetermijn in beroep gaan. Tegen de ongewijzigde onderdelen kunt u alleen in beroep gaan als u op tijd uw zienswijze doorgaf. Dit kan ook als u als belanghebbende kunt aantonen dat u eerder niet in staat was om uw zienswijze kenbaar te maken.

 

U kunt uw beroepschrift richten aan:

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA 's-Gravenhage

 

Het bestemmingsplan treedt in werking op 23 juli 2020. Ook als u in beroep gaat. Als u in beroep gaat, kunt u wel een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Dan stellen we de inwerkingtreding uit totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven