Bekendmaking ontwerp wijzigingsplan ‘Schellestraat 2 Alphen’

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam hebben in haar vergadering besloten het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Schellestraat 2 Alphen’ voor eenieder ter inzage te leggen.

Het ontwerp wijzigingsplan maakt één reguliere woning mogelijk in het bestaande pand op het adres Schellestraat 2 in Alphen. Hierbij wordt de bestemming gewijzigd van horeca naar wonen. Het ontwerp wijzigingsplan met bijbehorende documenten, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer is: NL.IMRO.1723.WPSchellestraat2-ON01.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp wijzigingsplan ligt met ingang van 9 juni 2020 tot en met 20 juli 2020, voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan het college van de gemeente Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA Alphen NB.

Het ontwerp wijzigingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Alphen-Chaam, Willibrordplein 2, Alphen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14 013 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via onze website.

Naar boven