Ontwerpbestemmingsplan Reconstructie Vennewatersweg

Logo Heiloo

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Reconstructie Vennewatersweg in procedure wordt gebracht.

Doel van het ontwerpbestemmingsplan

Het planologisch – juridisch mogelijk maken van de reconstructie van de Vennewatersweg in Heiloo.

Inhoud bestemmingsplan

Vanwege de ontwikkelingen in Heiloo, kan de Vennewatersweg de verwachte toename van het verkeer niet goed aan. Middels een reeds uitgevoerde verkeersstudie zijn de noodzakelijke aanpassingen aan de Vennewatersweg in beeld gebracht op basis van verkeersveiligheid, doorstroming, cultuurhistorie, stedenbouw en financiën. Het ontwerpbestemmingsplan zorgt voor de planologische kaders waarbinnen de reconstructie van de Vennewatersweg moet worden uitgevoerd.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van donderdag 4 juni 2020 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0399.Vennewatersweg-0301, en de website www.heiloo.nl/inzage.

Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan op het gemeentehuis van Heiloo ter inzage (Raadhuisplein 1).

Vanwege de Corona pandemie verzoeken wij u gebruik te maken van de mogelijkheden om de stukken digitaal in te zien zoals hierboven omschreven. Wilt u toch de fysieke exemplaren inzien dan kunt u een afspraak maken via Vennewatersweg@debuch.nl.

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling maar bij voorkeur schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Heiloo, postbus 1, 1850 AA, Heiloo onder vermelding van Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Reconstructie Vennewatersweg. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via Vennewatersweg@debuch.nl, maar vanwege de coronamaatregelen geniet dit niet de voorkeur. Anonieme zienswijzen laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Indien u vragen heeft naar aanleiding van de stukken, of op een andere wijze dan een zienswijze een reactie wilt geven, dan kunt u dit per mail doen via Vennewatersweg@debuch.nl.

 

Heiloo, 4 juni 2020

Naar boven