Kennisgeving ontwerp-beschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure, oprichten van een woning met bijgebouw en het afwijken van het bestemmingsplan, Langevliet 8, gemeente Den Helder

Logo Den Helder

 

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

Kennisgeving ontwerp-beschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure

 

Burgemeester en wethouders van Den Helder maken bekend dat zij voornemens zijn een vergunning te verlenen voor:

Langevliet 8, 1787 BC : voor het oprichten van een woning met bijgebouw en het afwijken van het bestemmingsplan

Verzenddatum: 03-06-2020

Inzage

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 juni gedurende zes weken ter inzage.

U kunt de omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken die ter inzage liggen inzien op de Kerkgracht 1 te Den Helder. Voor het inzien van een dossier dat ter inzage ligt moet er een afspraak bij het Klantcontactcentrum worden gemaakt, telefoon 14 0223.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning. Deze zienswijze(n) bevat uw naam, adres, het registratienummer, motivatie, datum en een handtekening. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan Burgemeester en Wethouders van Den Helder, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. Voor het indienen van mondelingen zienswijzen, kunt u binnen de voormelde termijn een afspraak maken met team omgeving, bereikbaar op telefoonnummer 14 0223.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven