Gemeente Grave – Uitgebreide procedure omgevingsvergunning – Veldartilleriestraat 4 te Velp

Logo Grave

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grave maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het vervangen van een sportaccommodatie, het aanleggen van een aardewal tegen- en als toegang voor de te realiseren sportaccommodatie en het plaatsen van diverse kleine bouwwerken op het sportterrein bij Escharen (zaaknr.: Z/19/245300).

 

Locatie: Veldartilleriestraat 4, 5363 VT Escharen

(postcodegebied 5363)

 

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van 9 juni 2020 tot en met 20 juli 2020. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. De stukken kunnen - voor zover met toepassing van artikel 2.12, lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) verleend - ook worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0786.OVBuVeldartil4-VA01.

 

Naar aanleiding van de zienswijzen op de ontwerpbeschikking en ambtelijke wijzigingen is de beschikking op diverse punten gewijzigd. Een overzicht van de wijzigingen is opgenomen in de beschikking.

 

Van 10 juni 2020 tot en met 21 juli 2020 kan tegen het de beschikking beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het beroep kan worden ingesteld door:

- diegenen die tijdig een zienswijze ten aanzien van de ontwerpbeschikking naar voren hebben gebracht;

- belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij naar voren te brengen;

- overige belanghebbenden tegen de wijzigingen die ten opzichte van de ontwerpbeschikking zijn aangebracht.

 

Een beroep schort de werking van de beschikking niet op. Degenen die beroep instellen kunnen de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant (Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch) tevens verzoeken om de beschikking te schorsen.

 

Grave, 6 juni 2020

Burgemeester en wethouders van Grave

Naar boven