Voorbereidingsbesluit

Logo Emmen

De gemeenteraad van Emmen heeft in zijn vergadering van 28 mei 2020 besloten dat ter behoud van de cultureel historische waarden in Emmen Centrum een bestemmingsplan wordt voorbereid. Het gebied waarvoor een bestemmingsplan wordt voorbereid is opgenomen op de verbeelding van het voorbereidingsbesluit en heeft als kenmerk “NL.IMRO.0114.2020006-VB71”.

 

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 10 juni 2020 (een dag na publicatie) en heeft een werkingsduur van één jaar. Tegen dit besluit is geen bezwaar en beroep mogelijk.

 

Het raadsbesluit en de daarbij behorende verbeelding liggen met ingang van 10 juni 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen. Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak om het voorbereidingsbesluit in te zien (op verzoek ook buiten kantooruren) kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen via telefoonnummer 14 0591. Het voorbereidingsbesluit en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Emmen, 3 juni 2020

burgemeester en wethouders van Emmen

Naar boven