Vaststelling bestemmingsplan "Rottevalle - Woningbouw Efterwei"

Logo Smallingerland

B&W van Smallingerland maken, ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van vrijdag 5 juni 2020 voor een ieder ter inzage ligt, het door de gemeenteraad op 12 mei 2020 vastgestelde bestemmingsplan " Rottevalle - Woningbouw Efterwei".

Het doel van dit bestemmingsplan is om de realisatie van vier woningen planologisch mogelijk te maken.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt tijdens kantooruren op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur ter inzage in het gemeentehuis (centrale publieksbalie) aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten. U dient hiervoor in verband met het COVID-19 virus een afspraak te maken. Ook kunt u het bestemmingsplan inzien op onze gemeentelijke website (www.smallingerland.nl) en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, gepubliceerd met planid NL.IMRO.0090.BP2018DPO011-0401.

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de onderstaande beroepstermijn een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit kunt u beroep instellen, tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen.

Het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Ter inzage liggende stukken: vaststellingsbesluit en bestemmingsplan.

Inzage- en beroepstermijn: vrijdag 5 juni tot en met donderdag 16 juli 2020.

LD/OMG

Naar boven