Voorontwerpbestemmingsplan De Driestal 22a

Logo Heiloo

 

Burgemeester en wethouders maken op grond van de inspraakverordening Heiloo bekend dat met ingang van donderdag 4 juni 2020 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

het voorontwerpbestemmingsplan De Driestal 22a te Heiloo.

 

Doel van het voorontwerpbestemmingsplan

Het planologisch – juridisch mogelijk maken van de bouw van vier geschakelde rijwoningen op het perceel De Driestal 22a in Heiloo.

 

Inhoud van het bestemmingsplan

Voorgesteld wordt om op het perceel met bedrijfsbebouwing binnen de bestemming Gemengd vier geschakelde rijwoningen mogelijk te maken. Uitgangspunt daarbij is dat de vier woningen binnen de contouren van het huidige bedrijfsgebouw blijven. Daarnaast komen op het perceel, aan de voorzijde, zes parkeerplaatsen en de bergingen van de woningen.

 

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 4 juni 2020 tot en met woensdag 15 juli 2020 op de volgende wijze ter inzage:

bij de informatiebalie in het gemeentehuis van Heiloo, Raadhuisplein 1 te Heiloo.

 

Via internet

digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/ NL.IMRO.0399.bpDeDriestal22a-0201;

digitaal als pdf-bestand via de gemeentelijke website www.heiloo.nl/inzage.

 

Vanwege de Corona pandemie verzoeken wij u gebruik te maken van de mogelijkheden om de stukken digitaal in te zien zoals hierboven omschreven. Wilt u toch de fysieke exemplaren inzien dan kunt u een afspraak maken bij de heer C. Ouwerkerk, bereikbaar op CorOuwerkerk@debuch.nl

 

Inspraakreactie

Gedurende de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder naar aanleiding van het voorontwerpbestemmingsplan – bij voorkeur schriftelijk en goed gemotiveerd – een inspraakreactie naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Heiloo. Uw schriftelijke inspraakreactie dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Vermeld boven aan uw brief het onderwerp: inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan De Driestal 22a te Heiloo. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge reactie naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met C. Ouwerkerk, bereikbaar op CorOuwerkerk@debuch.nl.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de inhoud van het voorontwerpbestemmingsplan of de procedure? Neem dan contact op met C. Ouwerkerk van het team Plannen & Projecten, telefoonnummer 088-909 7504 of stuur een email naar CorOuwerkerk@debuch.nl.

Heiloo, 3 juni 2020

Naar boven