Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Erichemsewal (ong.)

Logo Buren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Buren maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn de omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een dierenverblijf aan de Erichemsewal ong. naast landgoed Het Grootveld in Buren bestaande uit de activiteiten:

• Bouwen (Art. 2.1 lid 1a Wabo).

• Handelen in strijd met regels RO (Art. 2.1 lid 1c Wabo).

Locatie : Erichemsewal naast landgoed Het Grootveld in Buren.

De aanvraag omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 4 juni 2020 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Buren. De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn tijdens de openingstijden in te zien bij de Infobalie van het gemeentehuis Buren, De Wetering 1, 4021 VZ te Maurik. In verband met een beperkte openstelling wijzen wij u op de mogelijkheid om de stukken digitaal op te vragen via ons algemene e-mailadres: info@buren.nl.

Tijdens de inzage termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij Burgemeester en wethouders, Postbus 23, 4020 BA te Maurik. In de zienswijze moetduidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Degene die mondelinge zienswijze naar voren willen brengen kunnen contact opnemen met Omgevingsdienst Rivierenland (tel 0344-579314). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

College van B&W, 3 juni 2020

Naar boven