Omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen van gedeputeerde Staten voor het slopen van het bestaande pand en het bouwen van drie gebouwen met in totaal 15 appartementen aan de Kerkstraat 17a-19 in Winsum

Logo Het Hogeland

Burgemeester en wethouders van Het Hogeland maken bekend dat zij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het slopen van het bestaande pand en het bouwen van drie gebouwen met in totaal 15 appartementen aan de Kerkstraat 17a-19 (toekomstig 19 t/m 47). Het ontwerpbesluit en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen hebben vanaf 19 december 2019 zes weken ter inzage gelegen. Er zijn zienswijzen ontvangen. De ontvangen zienswijzen zijn voorzien van een reactie welke is opgenomen in de reactienota die bij de vergunning hoort.

Inzien

De aanvraag, het besluit, de verklaring van geen bedenkingen, de reactienota en alle andere bijbehorende stukken liggen vanaf 4 juni 2020 gedurende 6 weken tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Winsum, Hoofdstraat W 70.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep instellen. Beroep instellen kan door het indienen van een beroepschrift bij de Rechtbank Groningen, sector bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen. Houdt u er rekening mee dat u voor het indienen van een beroepschrift griffierechten verschuldigd bent. Het beroepschrift dient ten minste te bevatten:

  • 1.

    De naam en adres van de indiener;

  • 2.

    De dagtekening;

  • 3.

    Een omschrijving van het besluit waartegen het beroepschrift is gericht;

  • 4.

    De reden(en) van het bezwaar.

  •  

Ook moet u een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt bijvoegen. Een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Op het moment dat u een beroepschrift heeft ingediend, kunt u ook bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Groningen een verzoek indienen om een voorlopige voorziening. Voor de behandeling van dit verzoek moet u griffierechten betalen.

 

Naar boven