Gewijzigd vastgestelde projectomgevingsvergunning ‘Kerkstraat 21, Zevenaar’ (appartementengebouw)

Logo Zevenaar

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in afwijking van het bestemmingsplan ‘Centrum Zevenaar’ een projectomgevingsvergunning gewijzigd hebben vastgesteld voor het perceel Kerkstraat 21 in Zevenaar. Met dit besluit wordt medewerking verleend aan de realisatie van een appartementencomplex met dertien appartementen. De wijzigingen komen voort uit de zienswijzen die tegen de ontwerp omgevingsvergunning zijn ingediend en hebben betrekking op:

 

  • 1.

    Ecologie: ter verduidelijking is de rapportage quickscan flora en fauna aangevuld met een actuele uitdraai van de Nationale Databank Flora en Fauna;

  • 2.

    Archeologie: het Programma van Eisen (PvE) voor wat betreft de archeologische begeleiding van het project is aangepast. In de ruimtelijke onderbouwing zijn hierop paragraaf 3.3.7 en het archeologisch onderzoek (bijlage 3) gewijzigd.

Inzage

De gewijzigd vastgestelde omgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 4 juni 2020 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden, op afspraak, door iedereen worden ingezien. De stukken zijn daarnaast digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.PV01KERKSTR21-VA01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging (4 juni 2020 tot en met 15 juli 2020) kan er beroep worden ingesteld door:

 

  • 1.

    Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen hebben ingebracht;

  • 2.

    Belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in de staat zijn geweest om tijdig hun zienswijzen over de ontwerpstukken kenbaar te maken;

  • 3.

    Belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de met de wijzigingen die burgemeester en wethouders bij vaststelling van de projectomgevingsvergunning hebben aangebracht.

 

Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen naar Rechtbank Gelderland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM ARNHEM. Vermeld in ieder geval tegen welk besluit het beroepschrift is gericht. Het besluit treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank een voorlopige voorziening worden gevraagd.

Zevenaar, 3 juni 2020

Naar boven