Kennisgeving 1.3.1. Bro en inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Oud-Alblas, Noordzijde 25’

Logo Molenlanden

Het college van burgemeester en wethouders van Molenlanden maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Noordzijde 25 te Oud-Alblas. Het bestemmingsplan ziet toe op het wijzigen van de bestemming ‘bedrijf’ naar ‘wonen’, het saneren van bedrijfsbebouwing en verharding, de wijziging van een bedrijfswoning naar burgerwoning en de bouw van één vrijstaande woning.

Het college van burgemeester en wethouders maakt eveneens bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Oud-Alblas, Noordzijde 25’ is vrijgegeven voor inspraak.

Ter inzage en inspraak

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 5 juni 2020 gedurende zes weken digitaal ter inzage. U kunt de stukken raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, onder idn: NL.IMRO.1978.BPNoordzijde25ABS-VO01

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk een inspraakreactie naar voren brengen. De inspraakreactie kan worden gericht aan het college van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf. Het is ook mogelijk mondeling een zienswijze naar voren te brengen.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak om een mondelinge zienswijze in te dienen, kan contact opgenomen worden met Gijs Aslander via telefoonnummer 088 75 15 000.

Naar boven