Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Middeldijk 49 en Brouwersweg 1

Logo Dalfsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat zij van plan zijn om in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning te verlenen met toepassing van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het realiseren van een compensatiewoning op het perceel Middeldijk 49. Dit wordt mogelijk gemaakt met toepassing van de beleidsregels Ontwikkelen met kwaliteit in het Buitengebied gemeente Dalfsen, onderdeel Sloop voor Kansen.

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 25 mei 2020 besloten om naar aanleiding van deze aanvraag omgevingsvergunning een ontwerp Verklaring van Geen Bedenkingen te verlenen. Daarbij is verder besloten dat wanneer er geen zienswijzen tegen de verklaring worden ingediend, deze verklaring als definitief wordt beschouwd.

U kunt de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen met bijbehorende stukken van 4 juni 2020 tot en met 15 juli 2020 inzien bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening in het gemeentehuis van Dalfsen. Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend van 8.30 tot 12.30 uur.

Indienen zienswijze

Iedereen kan van 4 juni 2020 tot en met 15 juli 2020 via een brief of mondeling een zienswijze geven over de ontwerpbeschikking. Een brief kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Dalfsen, Postbus 35, 7722 AA Dalfsen. Voor het inbrengen van uw mondelinge zienswijze of het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met de heer J. Flentge van de eenheid Publieksdienstverlening, telefoon (14) 0529. 

Dalfsen, 3 juni 2020

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

 

Naar boven