ONTWERPWIJZIGINGSPLAN ‘Buitengebied 2010, Sterrenbos 8 Beers’

Logo Cuijk

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied 2010, Sterrenbos 8 Beers’ ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpwijzigingsplan is gewijzigd ten opzichte van het voorheen vastgestelde wijzigingsplan, vastgesteld op 21 januari 2020, omdat er een omissie was opgetreden op de verbeelding van dat plan.

 

Het plangebied ligt ter plaatse van Sterrenbos 8 te Beers (5437 NE). Het wijzigingsplan maakt de splitsing van de boerderij in twee woningen mogelijk. In voorheen vastgesteld plan waren de bijgebouwen op de verbeelding van het plan niet zoals gepland verdeeld. Met dit wijzigingsplan zijn de bestemmingsvlakken op de verbeelding aangepast en zijn de bijgebouwen evenredig - en zoals aangevraagd - verdeeld.

 

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van woensdag 3 juni 2020 tot en met dinsdag 14 juli 2020. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.BP78188-ON02.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer, J. Janzen, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-396600. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Cuijk, 2 juni 2020

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

 

 

Naar boven