Ontwerpbestemmingsplan Reedijk 9 , gemeente Oisterwijk

Logo Oisterwijk

Plangebied en doel

Het doel van het bestemmingsplan is de beëindiging van de agrarische bedrijfsbestemming op de locatie Reedijk 9, het saneren van een deel van de bebouwing en het ontwikkelen van de statische opslag van goederen die geen regelmatige verplaatsing behoeve, zoals auto’s, boten, caravans, e.d.;

 

Zakelijke beschrijving anterieure overeenkomst

Volgens de Wet ruimtelijke ordening is de gemeente verplicht om haar kosten voor een bestemmingsplan op de initiatiefnemer te verhalen. Daarom zijn nadere afspraken gemaakt met de initiatiefnemer. Deze zijn vastgelegd in een overeenkomst. Tegelijk met het plan ligt ook de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst ter inzage.

Ter inzage ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan 'Reedijk 9' [NL.IMRO.0824.BPReedijk9-ON01], ligt met ingang van 5 juni 2020 tot en met 16 juli 2020 gedurende 6 weken ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunt u inzien:

 

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • op oisterwijk.nl/bestemmingsplannen ziet u de directe link naar het ontwerpbestemmingsplan op ruimtelijkeplannen.nl

  • bij de centrale publieksbalie op het gemeentekantoor van Oisterwijk, De Lind 44 in Oisterwijk. In verband met het coronavirus vragen wij u om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheid om de stukken digitaal te bekijken. Is het dringend? Maak dan een afspraak via (013) 529 13 11. Vanaf 8 juni kunt u op maandag, dinsdag en vrijdag terecht op het gemeentekantoor tussen 08.30 uur en 13.00 uur en op woensdag en donderdag tussen 13.30 uur en 17.00 uur om de stukken in te zien. Kijk altijd eerst op onze website www.oisterwijk.nl/contact voor de actuele openingstijden. Als u een toelichting wil van een medewerker dan kan dit alleen telefonisch.

     

De zakelijke beschrijving van de overeenkomst is alleen in te zien bij de centrale publieksbalie op het gemeentekantoor.

 

Indienen zienswijze

U kunt tijdens de inzagetermijn uw zienswijze (mening of opmerkingen) indienen. Dit kan (bij voorkeur) schriftelijk bij de gemeenteraad van Oisterwijk, Postbus 10101, 5060 GA in Oisterwijk, of mondeling bij de behandelend ambtenaar. U vindt de naam van deze ambtenaar in de stukken die ter inzage liggen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar, te bereiken via telefoonnummer (013) 529 13 11.

 

Naar boven