Ontwerpbestemmingsplan Voorsterpoort, Russenweg (infrastructuur)

Logo Zwolle

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Voorsterpoort, Russenweg (infrastructuur) met ingang van 3 juni 2020 gedurende zes weken tot en met 14 juli 2020 in het Stadskantoor (Lübeckplein 2) voor een ieder ter inzage ligt. Daarnaast is het plan te raadplegen op de website

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0193.BP20001-0003

De bronbestanden zijn beschikbaar via

http://ro.zwolle.nl/plans/NL.IMRO.0193.BP 20001-/NL.IMRO.0193.BP20001-0003/

Een ieder kan op een computer in het Stadskantoor het digitale plan raadplegen.

Het Stadskantoor is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Let op: voor een bezoek aan het Stadskantoor moet u eerst een afspraak maken.

De stukken kunnen, gedurende de periode van terinzagelegging, ook worden opgevraagd bij Gert Tromp van de afdeling ruimtelijke planvorming via telefoonnummer 038-4982360 of via het emailadres gj.tromp@zwolle.nl.

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan bestaat globaal gezien uit de Russenweg ten (zuid)oosten van de Blaloweg en een strook ten (zuid)oosten en ten zuidwesten van de Thorbecke school. Het betreft eerste fase van de reconstructie van de openbare ruimte op Voorsterpoort.

Gedurende genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Afdeling Ruimtelijke Planvorming, t.a.v. Gert Tromp, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle.

Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende genoemde termijn zijn zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u het liefst vóór 6 juli 2020 een afspraak te maken met Gert. Tromp (tel. (038) 498 2360) of via het emailadres gj.tromp@zwolle.nl.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Voorsterpoort, Russenweg (infrastructuur) kan worden ingediend bij de Raad van State als ook een zienswijze is ingebracht tegen dit ontwerpbestemmingsplan en men belanghebbende is, tijdens de periode dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt.

 

Naar boven