Vinkelse Slagen, fase 2, ontwerpbestemmingsplan

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Vinkelse Slagen fase 2’ (NL.IMRO.0796.0002449-1301) met ingang van 2 juni 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt. De grenzen van het plan zijn als volgt: aan de noordzijde vormt de weg de Elzenpas, samen met het nog te ontwikkelen landschap als compensatie voor fase 2, de plangrens. Aan de oostzijde vormt de huidige begrenzing van fase 1 de plangrens, en aan de zuidzijde de bestaande watergang met daarachter de huidige woonbebouwing aan de Jeroen Boschstraat.

Dit plan maakt de realisatie van circa 60 woningen mogelijk.

 

Wilt u reageren?

In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 9886521.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (via de URL: www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij de heer Helming, tel. (073) 615 53 92. In verband met het coronavirus heeft het de voorkeur zienswijzen schriftelijk in te dienen. Mondelinge zienswijzen kunnen op dit moment enkel telefonisch plaatsvinden.

 

U vindt de stukken op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden). De link naar die site, en overige informatie is te vinden via onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/plannen (kopje Ontwerpbestemmingsplannen).

 

In verband met het coronavirus is het Stadskantoor beperkt geopend, u kunt alleen voor spoedgevallen op afspraak terecht. Hierdoor is fysieke inzage op dit moment niet altijd mogelijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de stukken digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen, neem dan contact op met de heer Helming, tel. (073) 615 53 92. Samen zoeken we dan naar een gepaste oplossing.

 

Op de voorbereiding en het te nemen besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat betekent dat onder meer bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Crisis- en herstelwet is te raadplegen op www.wetten.overheid.nl.

 

Naar boven