Bestemmingsplan Kletsterlaan extra woningen Drachten

Logo Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het bestemmingsplan Kletsterlaan extra woningen op 19 mei 2020 door de gemeenteraad ongewijzigd is vastgesteld.

Doel van het plan

Het bestemmingsplan beoogt een juridisch/planologisch kader neer te leggen wat tot doel heeft drie woningen mogelijk te maken op een deel van het perceel Folgeren 15 te Drachten, dat is georiënteerd op de Kletsterlaan te Drachten. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding en vervangt voor een deel het geldende bestemmingsplan "De Folgeren - Fennepark".

Bekijken

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage:

• In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

• Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0090.BP2019SFF002-0401.

Reageren

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de onderstaande beroepstermijn een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. De beroepstermijn loopt van vrijdag 5 juni 2020 tot en met donderdag 16 juli 2020. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit of wanneer u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen kunt u beroep instellen en ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

OMG/AN

Naar boven