Ontwerp verklaring van geen bedenkingen voor het geheel vernieuwen van een woning met schuur tot twee woningen op het perceel Grindweg 4 te Westkapelle

Logo Veere

 

De gemeenteraad van Veere maakt bekend dat hij op 12 december 2019 voor de op 2 september 2019 ingediende aanvraag omgevingsvergunning voor het slopen van de bestaande bebouwing (woning met aangebouwde schuur) en het in iets noordelijke richting bouwen van één gebouw met twee permanent te bewonen woningen en bij elke woning één zomerwoning op het perceel Grindweg 4 te Westkapelle, een ontwerp verklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven. Dit omdat het bouwplan in overeenstemming is met een goede ruimtelijke ordening.

 

Het raadsbesluit ligt van 16 januari 2020 t/m 26 februari 2020 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de Centrale Publieksbalie, Traverse 1 te Domburg.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen tegen ontwerpbesluit bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze dient u te richten aan de gemeenteraad van Veere, Postbus 1000, 4357 ZV Domburg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u vooraf een afspraak te maken met Ella Louwerse, tel. 0118-555355.

 

Domburg, 15 januari 2020

 

De gemeenteraad van Veere,

De griffier, de voorzitter,

J.A. Fröling-Kok drs. R.J. van der Zwaag

 

Naar boven