Wijzigingsplan Oranje 51 te Oranje

Logo Midden-Drenthe

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Drenthe maken, op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat op 27 mei 2020 het wijzigingsplan Oranje 51 te Oranje ongewijzigd is vastgesteld. Het plangebied betreft een gedeelte van het perceel waarop reeds een woning staat en strekt zich uit tot voorbij de reeds gesloopte schuur. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is de wens om de gesloopte schuur te herbouwen in een groter formaat gedeeltelijk buiten de huidige woonbestemming. De imro-code van het wijzigingsplan is NL.IMRO.1731.Oranje51OR-WVS1 .

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 4 juni 2020 gedurende zes weken ter inzage. Het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de periode van inzage, kan tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aangezien er tegen het ontwerpwijzigingsplan geen zienswijzen zijn ingediend, kan uitsluitend een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen, beroep instellen. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Degene die op tijd beroep instelt, kan daarom tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Een beroepschrift richt u aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage; een verzoek om een voorlopige voorziening aan de voorzitter van deze afdeling, op hetzelfde adres. Bij het verzoek om voorlopige voorziening dient u een afschrift van het beroepschrift mee te sturen.

 

Informatie

Voor meer informatie over deze vooraankondiging en voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Steven Yntema van de afdeling Ruimte van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer 0593 53 93 41, e-mail gemeente@middendrenthe.nl

 

Naar boven