Ontwerpbestemmingsplan Zuidelijke Stadsrand

Logo Harderwijk

Met het ontwerpbestemmingsplan Zuidelijke Stadsrand wordt een actueel, helder en toegankelijk ruimtelijk kader gecreëerd. Binnen dit kader is een balans gevonden tussen enerzijds het bieden van voldoende mogelijkheden om de woon en/of werkomgeving en openbare ruimte flexibel in te richten en anderzijds het bieden van voldoende rechtszekerheid ten behoeve van de handhaving van bestaande gebruik- en bouwrechten. Het bestemmingsplan is in hoofdzaak conserverend van karakter.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 4 juni gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of digitaal een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met domein Ruimte, dhr. H. Nienhuis, tel. 0341 411911.

Het plan (NL.IMRO.0243.BP00163-0002) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: https://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0243.BP00163-0002) of op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenbuitengebied.

 

Naar boven