Leudal-Vastgesteld bestemmingsplan Burgemeester Aquariusstraat in Haelen.

Logo Leudal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op

10 december 2019 het bestemmingsplan ‘Burgemeester Aquariusstraat te Haelen’, zoals dat ter inzage heeft gelegen van 16 juli 2019 tot en met 26 augustus 2019, ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 16 januari 2020 tot en met 26 februari 2020 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1 gedurende de openingstijden van de receptie.

Het plan is digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen via de link: NL.IMRO.1640.BP19HnBurgAquarius-VG01 (=planidentificatienummer\IDN).

De bronbestanden zijn beschikbaar via de link Bronbestanden Burgemeester Aquariusstraat te Haelen

Beroep\voorlopige voorziening

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door:

Een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend;

Een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 3.8 Wro juncto afd. 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tot de gemeenteraad te wenden;

Iedere belanghebbende tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan daarin zijn aangebracht.

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het mogelijk de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan wordt dan opgeschort, totdat op het verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven