Kennisgeving ontwerpbesluit waterwet, Randwijkse Waarden, Neder-Rijn in de gemeente Overbetuwe, Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen om een watervergunning aan K3Delta B.V. te Andelst te verlenen.

De vergunning heeft betrekking op de realisatie van natuur door het uitvoeren van een ontgronding (winning van klei) en het maken van een oeverwal in de Randwijkse Waarden ter hoogte van kmr. 898.000 aan de linkeroever van de Neder-Rijn in de gemeente Overbetuwe.

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt van 28 mei 2020 tot en met 8 juli 2020 ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Van Nieuwenhuizenweg 8, 6874 NE te Wolfheze. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om de stukken fysiek in te zien, kan dat als gevolg van de getroffen Corona-maatregelen uitsluitend op afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met afdeling Vergunningverlening via onderstaand e-mailadres. Daarnaast kunt u de stukken digitaal opvragen via onderstaand emailadres, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2018-00017384.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van de terinzagelegging zienswijzen indienen onder vermelding van zaaknummer RWSZ2018-00017384 bij de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE UTRECHT.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken kunt u contact opnemen met Rijkswaterstaat Oost-Nederland via het e-mailadres on-vergunningen@rws.nl.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, hoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland, M. Witte

Naar boven